Eka kerta kun kirjotetaan meidän blogiin, jännää! :D Noh, siis olen jo vähän aikaa halunnut kirjottaa Bibin kanssa meille (suurimmaksi osaksi Bibille...) oman blogin, mutta se on ollut kesälaitumella jossain aika kaukana koko kesän, enkä ole hirveän usein päässyt näkemään. Mutta nyt se on tullut takaisin, ja voin kirjottaa tänne tiuhaan tahtiin vaikka mitä! Voitais vaikka ihan ensimmäiseksi aloittaa siitä kuka on tämä Bibi...

Se on viralliselta nimeltään Aarteen Billy The Kid, mutta sitä kutsutaan ihan vaan Bibiksi. On niitä lempinimiä muitakin, saatat törmätä niihin blogia lukiessasi. Se on shettisori, ja vasta 1-vuotias, mutta todella kiltti, varsinkin taluttaessa. Traileriinkin se menee epäroimättä yhtään, ja olen nyt ihan tosissani! Bibistä on silti kivaa välillä järjestää jotain kivaa puuhaa, mutta kyllä siitäkin selvitään! =)                           Jos luet blogia useamminkin, saat tutustua tähän poniin paremmin, Se asuu meidän omassa pienessä tallissa pihassamme. Siellä on nyt tällä hetkellä 5-heppaa. Bibi ja sen paras kaveri Herkku (suokkiori, 1v), niiden kanssa tarhailee Arttu (suokkiruuna, 4v), joka on kyllä lähdössä meiltä pian pois, se oli vain ratsukoulutuksessa. Sitten näiden herrojen naapuritarhassa asustelee meidän pikku pippuri Mette (suokkitamma, 7v) ja sen kaverina Möhkis (shettisruuna, 27v). Möhkis oli ennen Bibin ja Herkun hoitajapappa ja hyvä kaveri, mutta nyt on pikkupojat alkaneet kiusaamaan pappaa, joten ne on nykyään eri tarhoissa. Ei tallista ja asukeistakaan nyt sen enempää, koska on aika kertoa, mitä Bibi puuhasi tänään...

Nimittäin talutteluharjoituksia(jee...)! Ei mitään kovin uutta, koska poika vasta eilen tuli kotiin, Jotain rentoa. Käpöteltiin vähänkentällä, oli tosi kurja keli, niin ponin (ikävä kyllä) valkoiset jalat oli ihan harmaat =(. Laadin myös Bibille tälläisen:

Bibin “lukujärjestys”

(syyskuun loppuun)

Ma: Vapaa

Ti: Ohjasajo

Ke: Lenkki

To: Talutusharjoituksia

Pe: Ohjasajo

La: Juoksutus

Su: Lenkki

Tämä siis kestää koko loppu syyskuun, josta ei olekkaan enää paljon jäljellä. Hypytä en joka viikko(on niin nuori vielä), mutta poniagility on tosi kivaa! Lavat, pressut, autonrenkaat, kujat yms. Kaikki jotka ei ole vielä kokeilkeet poniagilityä, kokeilkaa ihmeessä!  Mulla onkin suunnitteilla kyhätä joku hieno rata, mutta kun sitä ei vielä ole, niin siksi agilityä on syyskuussa vaan kerran viikossa.Meillä kun ei nyt ole paljon esteitä varastoissa. Siellä tallilla, missä Bibi oli kesän, sen sijaan oli, ja pääsimme muutaman kerran treenaamaan agilityä, ja oikein hauskaa oli!

Bibi on aika maastovarma, joten sen takia on monta lenkkiä viikossa.(ja treenataan vielä maastovarmemmiksi) Sillä kun ei voi ratsastaa, ja voittaa lenkkeily kentää ympäri hölkkäämisen! ;). Huomenna ohjasajo, siitä lisää sitten!